Kép-tér Blog

"Én a várossal akarom Önt megismertetni..."

Újabb tűzfalat festett le a Neopaint

2014. május 23. 21:20 - Varázsceruza

Elkészült a Neopaint legújabb falfestése a Klauzál utcában. A budapesti Lengyel Intézet fennállásának 75. évfordulója alkalmából került a magyar-lengyel barátság fája a tűzfalra, alá pedig egy idézet Stanisław Worcell-től, 1849-ből: "Magyarország és Lengyelország két örök életű tölgy, melyek külön törzset növesztettek, de gyökereik a föld alatt messze futnak, összekapcsolódtak és láthatatlanul egybefonódtak. Ezért egyiknek léte és erőteljessége a másik életének és egészségének feltétele." 
Ilyen volt...
a képet 2013 májusában csináltam
... és ilyen lett. Nagyon klassz és már messziről, a térről látszik.








A falfestmény a Lengyel Intézet ajándéka Budapest lakóinak. Egy csomó program lesz még az intézet 75. szülinapja alkalmából, koncertek, kiállítás és városi séta. Éljen a lengyel-magyar barátság!

"Węgry i Polska to dwa wiekuiste dęby, każdy z nich wystrzelił pniem osobnym i odrębnym, ale ich korzenie, szeroko rozłożone pod powierzchnią ziemi, i splątały się, i zrastały niewidocznie. Stąd byt i czerstwość jednego jest drugiemu warunkiem życia i zdrowia"


Ha tetszett a  bejegyzés és szívesen látnál még több képet és tartalmat,
itt csatlakozhatsz
a blog Facebook oldalához.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kep-ter.blog.hu/api/trackback/id/tr317463546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása